Betekenis

Met een vleugje humor lezen we de betekenis die wikipedia aan ‘Cura’ geeft, namelijk ‘godin van de zorg’. View’ betekent uiteraard ‘kijk of zicht’. De betekenis die Curaview zelf aan haar naam geeft is ‘een unieke en professionele kijk op zorg’, welke verder vertaald is naar onderstaande missie, visie en kernwaarden.

Missie

Met passie voor de zorg en middels een positieve en innovatieve benadering zorgentiteiten in hun kracht zetten om gewenste resultaten te bereiken.

Visie

Curaview helpt organisaties met hart voor de zorg, bij het vertalen van ontwikkelingen binnen de zorg en organisaties naar gewenste bedrijfsresultaten, om bij te dragen aan een toekomstbestendige en betekenisvolle organisatie waarmee organisaties een ongekende meerwaarde voor haar cliënten en medewerkers weten te zijn.

Kernwaarden

  • Innovatief
  • Betrouwbaar
  • Verbindend
  • Toegevoegde waarde
  • Durf

De drijvende kracht
achter Curaview

Als ervaren directeur in de zorg, weet Nicoline als geen ander voor welke uitdagingen bestuurders van zorgorganisaties komen te staan.

Niet alleen ontwikkelingen binnen de zeer complexe en dynamische zorgsector maar ook ontwikkelingen binnen de organisatie en bij zorgprofessionals en bestuurders zelf zorgen voor de nodige uitdaging.

Met veel positieve energie gaat ze slagvaardig te werk. Ze overziet de business over de volle breedte en komt snel tot de kern. Het is dan ook haar kracht om deze ontwikkelingen naar gewenste resultaten voor de organisatie te vertalen. Als geen ander weet Nicoline dat gewenste resultaten niet bereikt worden door één individu. Het is een team effort. Ze weet dan ook precies hoe zij de organisatie in beweging moet krijgen om die successen te behalen.

Vertrouwen binnen organisaties en tussen organisaties is een belangrijke factor om tot multidisciplinaire samenwerking te kunnen komen en samen organisatie overstijgende resultaten te bereiken. Nicoline is betrokken, betrouwbaar en draagt de zorg een warm hart toe. Met het vertrouwen wat ze hiermee bereikte heeft ze jarenlang samengewerkt binnen de eerste en tweede lijn, zorggroepen en diverse brancheverenigingen. Zij is dan ook de verbindende kracht tussen mensen binnen organisaties en tussen zorgorganisaties, waarmee ze organisaties net een stap verder kan helpen.

In verschillende (directie)rollen deed Nicoline ruimschoots ervaring op als bestuurder in de zorg. Ook heeft ze diverse projecten en verander trajecten geleid en is ze betrokken bij snelgroeiende startups. Als sidekick voor directie en management in de zorg biedt ze de unieke combinatie van vakinhoudelijk adviseur, innovatieve organisator tot een verbindende ambassadeur voor en tussen organisaties. Zo helpt ze zorgorganisaties een toekomstbestendige en betekenisvolle organisatie voor haar medewerkers en cliënten te zijn.

Nicoline is een universitair geschoolde bedrijfskundige (MSc/MBA) en HR-specialist (BSc). Tevens is zij gecertificeerd op gebied van projectmanagement (IPMA) en heeft ze haar contacten opgedaan via diverse netwerkverenigingen zoals het President Institute. Ze pakt haar opdrachten zelfstandig aan en indien de opdracht er om vraagt werkt ze samen met andere getalenteerde professionals uit haar netwerk. Gedreven door vrijheid, plezier en ambitie weet Nicoline telkens tot nieuwe uitdagingen te komen en dromen te realiseren. Zo heeft ze samen met haar partner de hele wereld over gereisd. Beide zijn ze ondernemers, sportief en omringd door een groot sociaal netwerk. Privé en zakelijk zijn dan ook onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

“Iedereen kan het roer vasthouden als de zee kalm is, koers zetten en vasthouden tijdens een zware storm, dat zijn de leiders die het verschil maken.”